Ce este Enagic®?

De peste patru decenii, Enagic International® este producătorul de bază al aparatelor de filtrare și ionizare a apei. Aparatele Kangen sunt folosite in sute de mii de case din toată lumea pentru a transforma apa de la robinet în apă alcalină pură.

Despre Noi

Despre noi

De peste 45 de ani, Enagic International® este producătorul de bază al aparatelor de filtrare și ionizare a apei. Aparatele Kangen sunt folosite in sute de mii de case din toată lumea pentru a transforma apa de la robinet în apă alcalină pură.

Enagic® este de părere că natura personal a vânzărilor directe, care se folosește de distribuitorii independenți și ambițioși, este cea mai bună cale pentru a aduce Apa Kangen® în casele oamenilor.

Credem că această metodă de vânzare și marketing este cel mai eficient mod de a practica afaceri în lumea de azi. În trecut, vânzătorii culegeau cea mai mare parte a profiturilor din afaceri, însă Enagic® este de părere că redirecționarea acestor profituri înapoi la forța de distribuție este adevăratul înțeles al afacerii Kangen.

Filozofia noastră este bazată pe trei principii de bază:

1. Realizarea adevăratei sănătăți fizice
2. Realizarea adevăratei sănătăți financiare
3. Realizarea adevăratei sănătăți mentale sau metafizice
Scopul nostru este împărtășirea acestui adevăr în întreaga lume.

Când te hotărăști să cumperi un produs de o asemenea magnitudine, este responsabilitatea ta să afli tot ce poți despre producător, filozofia lor și calitatea produsului. De aceea te invităm să arunci o privire mai amănunțită.

Viziunea noastră

„Enagic® a sărbătorit 41 de ani ca producător specializat de sisteme de generare a apei ionizate. Astăzi, promisiunea lui Enagic de a realiza o revoluție în Sănătate Adevărată – în forma sănătății fizice, sănătății economice și a sănătății mintale – este sprijinită de mii de oameni în întreaga lume.”

Corpul uman este format din 70% apă. Nu este o exagerare să spui că „baza vitalității și a vieții lungi este apa.” Enagic oferă apă sigură care poate fi folosită cu încredere și în beneficiul sănătății, frumuseții și a mâncărurilor mai sănătoase.

Pe măsură ce evoluția tehnologiei de informație continuă, intrăm în era „marketingului prin tehnologie umană”. Vitalitatea pieței depinde acum de uniunea dintre tehnologie și relația personală dintre oameni. Enagic® face echipă cu o rețea internațională de birouri și numeroși distribuitori din întreaga lume pentru a răspândi mesajul „apă și sănătate” în timp ce construiesc o companie globală cu operațiuni mondiale.

Ce este apa Kangen®?

Apa Kangen® este o apă delicioasă creată prin tehnologia inovativă Enagic®. Aceste dispozitive nu doar filtrează apa, dar și produc apă alcalină ionizată și apă acidă prin electroliză. Aceste ape pot fi folosite pentru diverse scopuri, inclusiv pentru băut, gătit, frumusețe și curățenie.

Problemele apei folosite în mod obișnuit

Apa de la robinet

Apa de la robinet este o opțiune mai sănătoasă decât sucurile. Însă, au fost găsiți 315 poluanți în apa de la robinet din America din anul 2004, și mai mult de jumătate din acești poluanți nu sunt stipulați în lege și pot exista legal în orice cantitate.

La nivelele curente de comunicare, publicul începe să se îndoiască de calitatea apei de la robinet și se întreabă dacă este sigură pentru băut. Datorită acestor factori, nu e de mirare că cererea pentru Apa Kangen® este în continuă creștere.

Apă îmbuteliată

Apa îmbuteliată nu e neapărat mai sănătoasă decât apa de la robinet, însă, cu toate astea, costă mult mai mult! Deși e asociată cu apa sănătoasă, apa îmbuteliată nu este garantat mai sănătoasă ca apa de la robinet. Adeseori, singura diferență sunt mineralele adăugate care nu au nici un efect benefic dovedit.

Un studiu de patru ani efectuat de Consiliul Apărării Resurselor Naturale arată că 1/3 din apa îmbuteliată testată conține nivele de contaminare care depășesc limitele legale. Apa îmbuteliată poate fi ușor acidă, care poate afecta nivelul de pH al corpului tău. În final, impactul asupra mediului cauzat de producția și aruncarea sticlelor de plastic dăunează ecosistemului.

Apă cu osmoză inversă

Osmoza inversă este un proces de filtrare care poate fi la fel de eficient în zone care nu primesc apă tratată și este de obicei folosită în fabricile de apă îmbuteliată. Problema acestui proces este acela că chimicale periculoase precum pesticidele, erbicidele și clorica sunt mai mici pe plan molecular decât apa și pot trece ușor prin filtru. Osmoza inversă înlătură mineralele naturale și sănătoase din apă. Aceste minerale nu numai că oferă un gust bun, dar au și o funcție vitală în corp. Când lipsesc aceste minerale, apa poate fi nesănătoasă. De asemenea, 2-3 litri de apă sunt pierduți pentru fiecare litru de apă purificată produsă.

Tehnologia Apei Inovative

Prin integrarea celor mai recente cercetări și meșteșugul japonez superior cu cele mai vitale resurse naturale, Enagic® a clădit calea pentru sistemele de generare a Apei Kangen®. Din anul 1974, Enagic® s-a specializat în oferirea unor tehnologii pentru ionizarea apei alcaline ce pot fi folosite la domiciliu. Misiunea noastră este să oferim sănătate adevărată și bunăstare la nivel internațional cu linia noastră de produse la standard Gold.

Enagic® este mândră să fie una din singurele companii de purificare și ionizare a apei care poartă patru certificări din partea Asociației de Calitate a Apei (WQA) – una din cele mai vechi și prestigioase asociații non-profit din lume. WQA a onorat Enagic® cu Sigiliul de Aur, un premiu foarte prestigios care este oferit celor mai serioși și cinstiți producători de apă de băut. Nivelul de excelență, calitate și grijă demonstrate de Enagic® au diferențiat această companie de toți ceilalți producători din lume.

Toți pașii din procesul de producție sunt efectuați de fabrica Enagic®; producția pieselor și ambalarea până la asamblare, testare, inspecție și ambalare finală. Producția completă în cadrul fabricii Enagic® asigură un produs de înaltă calitate.

Corporația Enagic® crede că natura personală a unui model de vânzare direct, cu ajutorul distribuitorilor independenți și muncitori e cea mai bună cale să distribui mesajul despre Apa Kangen®.

Mentenanța Aparatelor

Este necesar să evaluezi aparatul regulat pentru a obține o eficiență maximă.
Pașii importanți pentru mentenanță includ:
· Curățare regulată cu E-Cleaner de două ori pe lună în zonele cu apă dură;

· Curățare profundă o dată pe an;

· Rularea apei de frumusețe pentru 3-5 minute;

· Rularea ciclului de curățare după rularea apei acide și Apei Kangen®.

Procesul corect pentru rularea E-Cleaner este:

1. Mai întâi opriți aparatul

2. Înlăturați filtrul din aparat și plasați CPU (unitatea cu pudră de curățare) în aparat în locul filtrului.

3. Turnați un pachet de pudră e-cleaner în CPU și închideți capacul.

4. Puneți ambele furtune într-o cană sau o carafă.

5. Lăsați apa pornită până când capetele ambelor furtunuri sunt scufundate în apă.

6. Lăsați mașina să se înmoaie pentru 5-8 ore sau peste noapte.

7. Clătiți mașina prin rularea apei timp de 10-15 minute, cu CPU în locul filtrului.

8. Opriți apa și înlăturați CPU apoi puneți filtrul înapoi.

Chiar și atunci când efectuați curățări regulat, tot veți avea nevoie de o curățare profundă de cel puțin două ori pe an. Asta va asigura o eficiență maximă și va oferi cele mai bune rezultate pentru Apa Kangen.

Clienții pe primul loc

De la formarea ei, Enagic® a urmărit produsele de cea mai bună calitate și serviciile de primă clasă sub principiul „Clientul pe primul loc”. Conform filozofiei noastre de management, „Adevărata sănătate a lumii”, pornită în aprilie 2009, am dorit să oferim produse care contribuie la sănătatea oamenilor și la mediu. Toți angajații sunt antrenați în tehnologie de primă clasă și sunt talentați la procesul de dezvoltare, producție și furnizare.

Dedicați acestui principiu, menținem o comunicare atentă și precisă cu clienții noștri și oferim produse care contribuie la sănătatea lor.

Competență tehnică și colaborare.

Pentru a obține tehnologie înaltă și competență în folosirea ei, exploatăm puterile colective ale talentelor companiei și abilitatea sa financiară. În acest mod, Grupul Enagic® menține un nivel înalt de calitate și continuă eforturile către o îmbunătățire continuă.

Conformare

Observăm reglementările legale și standardele necesare pentru produsele și serviciile noastre. Asta este posibil prin urmărirea continuă a standardelor etice și a unor noi moduri de gândire.

Mediul

Fără protejarea mediului, oamenii nu pot avea o viață sănătoasă și confortabilă. De aceea este crucial să fim conștienți de mediul înconjurător și să contribuim la păstrarea sa. Pentru acest motiv, Grupul Enagic® a adoptat o filozofie de management, „Sănătate Adevărată pentru Lume” sub care oferim produse care contribuie la sănătatea oamenilor și la îmbunătățirea mediului.

Indicații pentru Mediu și Acțiuni de Siguranță, care se plică tuturor departamentelor noastre, sunt după cum urmează:

1. Lucrăm să securizăm materiale cu un mic impact asupra mediului.

2. Lucrăm să reducem, să refolosim și să reciclăm gunoaiele.

3. Lucrăm să conservăm resursele naturale și să obținem o eficiență în conservarea energiei pentru a preveni încălzirea globală.

4. Noi toți – fiecare angajat și conducerea – studiază legile internaționale, reglementările referitoare la mediu și siguranță.

5. Prin oferirea unei pregătiri aprofundate angajaților noștri, aducem în ochii publicului probleme legate de mediu și siguranță, si în același timp accidentele legate de mediu și muncă pot fi prevenite.

6. Căutăm îmbunătățiri continue, setăm țeluri și obiective ecologice, la care sunt livrate rapoarte regulate.

Cerem ca toți angajații și partenerii noștri de afaceri să înțeleagă și să sprijine indicațiile de mai sus, pe care noi le punem la dispoziția publicului.

– Hironari Ohshiro, CEO Enagic International, Inc®

Istoria companiei Enagic®

Ianuarie 2016
Enagic® India se deschide

Octombrie 2015
Enagic® Rusia se deschide

Iunie 2015
Convenție Globală ținută în Anaheim CA. USA

Iunie 2014
• Lansarea noului aparat K8
Aprilie 2014
Enagic® Brazilia se deschide

Noiembrie 2013
• Enagic® Thailanda se deschide
• Centrul Enagic® Romania se deschide

Iunie 2013
Conferința globală Enagic are loc în Okinawa, Japonia

Mai 2013
Centrul Enagic® Portugalia se deschide

Aprilie 2013
Enagic® Singapore & Indonezia se deschis

Ianuarie 2013
Aniversarea de 10 ani a Enagic USA®

Decembrie 2012
Enagic® Canada Toronto se deschide

August 2012
Kuala Lumpur, sucursala din Malaysia se deschide

Iulie 2012
Toronto, sucursala din Canada se deschide

Mai 2012
Petrecerea de Deschidere are loc în Singapore

Mai 2012
• Biroul din Paris, Franța se deschide
• Biroul din Roma, Italia se deschide

Martie 2012
Prima Convenție Globală este ținută în Okinawa, Japonia

Martie 2012
Enagic® Singapore se stabilește

Septembrie 2011
Sucursala din Florida se deschide

August 2011
Enagic® primește certificare WQA

Iunie 2011
Enagic® Europa ține primul seminar de trening în Düsseldorf, Germania.

Aprilie 2011
Enagic® începe să adune donații de la distribuitorii Nord Americani și angajați pentru a ajuta victimele cutremurului din Japonia.

Martie 2011
• Marea Deschidere a Enagic® Coreea
• Centrul de Service din Seattle se deschide

Februarie 2011
Are loc prima Celebrare Globală Enagic®

Noiembrie 2010
Primul Training Global Anual ținut în Sydney, Australia

Octombrie2010
• Prima Convenție Globală Anuală în Las Vegas, NV
• Modelul LeveLuk SD501 Platinum este lansat

August 2010
• Sistemul Enagic® Dual Pre-Filter este lansat
• Începe Campania de Vânzare Summer Sizzle
• Începe Concursul lunar Global 8-Point
• Enagic® Filipine se lansează în Makati

Mai 2010
• Enagic® Italia se lansează in Roma
• Enagic Australia se lansează in Sydney

Aprilie 2010
Biroul din Dallas se deschide

June 2009
Aniversarea de 35 ani

Aprilie 2009
Enagic® de Mexico se lansează în Monterrey.
Aprilie 2008
Enagic® Europe GmBH se lansează în Dusseldorf, Germania.

Martie 2008
Enagic USA își cumpără propria clădire și se mută din Gardena, CA în Torrance, CA.

Septembrie 2006
Modelul LeveLuk Under-the-Counter este lansat.

Iulie 2006
Enagic® Canada se stabilește în Vancouver.

August 2005
Termenul KANGEN WATER® devine marcă înregistrată în SUA

Iulie 2005
Enagic® Hong Kong se stabilește în Kowloon.

Februarie 2005
Modelele LeveLuk DXII și JRII sunt lansate.

Octombrie 2004
Biroul din Chicago se deschide

Septembrie 2004
Încep vânzările modelului LeveLuk SD501.

Iunie 2004
• Biroul din New York se deschide.
Mai 2004
Kangen Ukon® este recomandat de Asociația Japoneză pentru Prevenirea Bolilor Geriatrice

Septembrie 2003
Enagic® Taiwan se stabilește în Taipei. Sucursala din Honolulu, Hawaii se deschide

Aprilie2003
Centrul Enagic® Cartridge se lansează

Ianuarie 2003
Se lansează operațiunile internaționale și Enagic USA, Inc.® se naște

August 2002
Divizia Enagic® Service este lansată, mai ales pentru service și mentenanță.

Aprilie 2002
Seriile LeveLuk a aparatelor Kangen sunt recomandate de Asociația Japoneză pentru Prevenirea Bolilor Geriatrice.

Octombrie 2001
Are loc fuziunea cu Toyo Aitex. Compania este specializată în tehnologie ce generează apă ionizată.

Ianuarie 2000
Enagic începe vânzările produsului de bază „LeveLuk DX.”

Mai 1987
Ministrul Sănătății și Bunăstării al Japoniei autorizează fabrica Enagic® din Osaka ca producător de echipamente medicale.

Iunie 1974
Operațiunile Sony, precursorul lui Enagic®, începe operațiunile în Okinawa, Japan.

Apă Kangen® | pH 8.5-9.5

Cu un pH de 8.5-9.5, acest tip de apă este perfectă pentru băut și gătit sănătos. Lucrează pentru a restaura starea alcalină a corpului tău, fapt ce optimizează sănătatea.

Ce poate face pentru tine Apa Kangen® :

Băut
Beți Apă Kangen® întreaga zi. Spre deosebire de apa de la robinet, Apa Kangen® nu are un miros neplăcut, are un gust mai ușor și are o aromă dulce plăcută.
Prepararea alimentelor
Legume curate și pește. Îmbunătățește aroma cepelor, broccoli, bambus etc. prin pre-fierberea lor în Apă Kangen®. Folosiți mai puține condimente și sare.
Cafea și ceai
Veți fi surprins de culoarea minunată, gustul și aroma cafelei sau ceaiului preparat cu Apă Kangen®. De asemenea, puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și obțineți același gust bogat datorită capacităților de extracție ale apei.
Supe și mâncăruri
Apa Kangen® scoate aroma ingredientelor astfel încât acestea devin moi și suculente. Astfel, mâncarea nu necesită atât de multe condimente, iar sarea în exces poate fi evitată.
Plante
Apa Kangen® poate oferi prospețime și viață plantelor. Apa stimulează germinarea și îmbunătățește formarea semințelor.