Ce este Apa Kangen®?

"Apa Kangen® este o apa bogat alcalina (PH 8 - 9), considerata cea mai buna apa potabila datorita puterii sale de hidratare, detoxifiere si a proprietatilor antioxidante"- Dr. SHINYA (gastroenterolog de renume mondial - inventatorul chirurgiei colonoscopice).

În japoneză, cuvântul Kangen înseamnă „revenirea la origini”. Dacă a existat vreodată o apă care se apropie de acea promisiune, aceea este Apa Kangen®. Poate fi cel mai apropiat lucru de proverbiala „fântână a tinereții”.
Apa Kangen® este creată de un dispozitiv fabricat de Corporația Enagic®. Acest dispozitiv transformă apa de la robinet obișnuită și printr-un proces de electroliză care restructurează și transformă apa. Acest proces permite apei să penetreze celulele umane și animale, la fel ca apa energizată găsită în natură. Unitatea Enagic SD501 ionizează apa și o face bogată în electroni sau „energie” și împarte apa în stări acide și alcaline.
Apa electrolită, energizată și ionizată nu-și menține proprietățile speciale pentru totdeauna. Această apă este cea mai eficientă când e băută direct din unitate, dar rămâne eficientă maxim 48 de ore. Apele cu pH 2,5 și 11,5 rezistă mai mult, până la 2 săptămâni. Vă rugăm să verificați apa cu pH 2,5 prin mirosire; dacă miroase a clor, este încă eficientă. Puteți verifica apa cu pH 11,5 folosind-o pentru emulsifierea uleiului de susan; dacă emulsifiază uleiul, este încă eficientă.
Timpul, căldura, lumina, mișcarea și oxigenul degradează proprietățile acestor ape. Pentru durată de viață maximă, depozitați apa într-un container complet sigilat și minimalizați mișcarea.


leveluk_sd501_newUnitatea SD501 Enagic® produce apă cu șapte nivele diferite de pH:

1. Apă Kangen® de băut cu pH 9.5
2. Apă Kangen® de băut cu pH 9.0
3. Apă Kangen® de băut cu pH 8.5
4. Apă curată cu pH 7.0 (această apă a fost filtrată dar nu a trecut prin procesul de electroliză)
5. Apa de frumusețe cu pH de la 4.5 până la 6.0 (nu este pentru băut)
6. Apă puternic alcalină cu pH 11.5 (nu este pentru băut)
7. Apă puternic acidă cu pH 2.5 (nu este pentru băut)

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 8.5

Apa alcalină cu un pH de 8.5 (prin apasarea butolunui albastru - corespondent) este recomandata pentru inceput (doua saptamani, 30ml/kg corp), pana cand organismul se obisnuieste cu lichidele alcaline, mai ales in contextul consumului de lichide (carbogazoase sau lichide imbuteliate oxidante, etc) si mancaruri acide (produse de patiserie, carne, etc). Aceasta apa este benefica si pentru copiii de peste 5 ani.

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 9.0

Apa alcalină cu un pH de 9.0 (prin apasarea butolunui albastru - corespondent) este recomandata pentru urmatoarea etapa de acomodare a organismului, pentru aproximativ doua saptamani, astfel corpul incepe sa accepte si sa primeasca beneficile acesteia de hidratare si detoxifiere. Prin incercarea de a trece mai repede la aceasta etapa, pot aparea efecte secundare specifice detoxifierii bruste a organsimului. Aceasta apa este benefica si pentru copiii de peste 5 ani.

APA KANGEN® DE BĂUT CU PH 9.5

Apa alcalină cu un pH de 9.5 (prin apasarea butolunui albastru - corespondent) este recomandata a fi consumata pe termen lung, aceasta fiind  foarte apropiata de Apa Kangen® naturala (apa pe care o putem gasi si astazi in Europa, la Lourdes in Franta sau la Nordenau in Germania), calitatile curative si de hidratare fiind cunoscute de mii de ani in aceste locuri. Aceasta apa este benefica si pentru copiii de peste 5 ani.

APA FILTRATĂ CU PH 7.0 (NEUTRU)
Apa neutră cu un pH de 7.0 este obținută prin apăsarea butonului verde de pe unitatea Enagic®. Apa curată este eliberată prin furtunul flexibil superior. Această apă a trecut prin porțiunea de filtrare a sistemului dar NU a trecut prin procesul de electroliză.

APĂ DE FRUMUSEȚE pH 6.0
Apa de frumusețe Enagic® este o apă ușor acidă cu un pH de 6.0 care este preparată prin apăsarea butonului galben de pe unitate. Apa de frumusețe este eliberată prin furtunul flexibil din partea superioară. Alternativ, poate fi colectată în timp ce preparați apă alcalină de băut Kangen®; când apăsați pe butonul albastru de Apă Kangen® și apa alcalină este eliberată prin furtunul flexibil, puteți colecta Apă de Frumusețe prin furtunul gri secundar care se află în partea inferioară a unității.

APĂ PUTERNIC ACIDĂ pH 2.5
Apa puternic acidă cu pH 2.5 este obtinută prin apăsarea butonului portocaliu de pe partea inferioară a unității Enagic®.
Notă: Trebuie să adăugați Soluția de Intensificare a Electroliților / Accelerator de Electroliză (apă salină) în rezervorul de intensificare a electroliților (pe partea dreaptă a unității, în spatele panoului) pentru a produce Apă Puternic Acidă și Apă Puternic Alcalină.

APA KANGEN® PUTERNIC ALCALINĂ
Apa Kangen® Puternic Alcalină 9 pH 11,5) este produsă simultan cu Apa Puternic Acidă (pH 2,5). Colectați apa cu pH 11,5 din furtunul flexibil din partea superioară a unității. Această apă e puternic alcalină și micro-moleculară; un agent de curățenie potent care poate fi folosit în locul detergenților, un degresant puternic. După ce curățați suprafețele cu apă cu pH 11,5 pulverizați suprafața cu apă acidă cu pH 2,5 ca anti-microbiană.
Apa Kangen® Puternic Alcalină cu pH 11,5 are un potențial de oxidare/reducere (ORP) de – 700 mV – 850mV. Asta oprește radicalii liberi și reduce inflamația rapid.